В одному із районних центрів Одеської області педофіл посеред дня викрав 13-річну дівчинку.

Про це повідомили у Нацполіції Одеської області.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент трапився просто посеред вулиці. Чоловік сховався у кущі, де чекав, поки дитина самостійно йтиме додому. Тоді педофіл викрав дівчинку, він затягнув її у хащі, де душив та роздягав. Дівчинка пручалась, відтак, їй вдалось втекти від нападника.

Правоохоронці розшукали злочинця. Ним виявися 57-річний житель сусіднього села, раніше судимий.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Зловмиснику загрожує до 10 років тюрми.

Нагадаємо, що на Полтавщині засудили педофіла, який розбестив 12 малолітніх дітей у соціальних мережах. 28-річний мешканець Кременчука втирався в довіру до дітей, видаючи себе за дівчину. У результаті від насилля постраждали 12 дівчат віком від 9 до 12 років.

Як повідомляв "Знай.ua", депутат міської думи Єкатеринбурга Олександр Колесников розкритикував боротьбу з педофілами, назвавши її "загальнополітичних трендом". Зокрема, опальний депутат зазначив, що російські силовики "шукають педофілів замість реальної роботи".

Також "Знай.ua" писав, що підозрюваний у розбещенні неповнолітніх звернувся до українців.