17 липня, в Одесі біля Юракадемії на куті Фонтанської дороги на вулиці Академічний, одеські активісти "Демократична сокира" планують акцію з вигнанням нечисті із політика Сергія Ківалова.

Про це інформує сайт megafon.od.ua.

Як повідомляють організатори акції, "ритуал екзорцизму" буде називатися "Підрахуй, тобі п*зда".

"Слово ἐξορκισμός в перекладі з грецької означає "заборона бісам". Ативісти Одеси заборонять бісу Ківалову знову псувати Україну у Верховній Раді", – зазначають активісти.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що 13 липня президент України Володимир Зеленський доручив меру Одеси Геннадію Труханову терміново вирішити питання надання земельної ділянки для облаштування безкоштовного в'їзду на територію Одеського морського порту представників бізнесу для оформлення вантажів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", президент України Володимир Зеленський з офіційним візитом прибув до Одеси.В першу чергу він відвідав порт і провів нараду. Зеленський ознайомився з контейнерним терміналом і ходом його будівництва і провів нараду в адміністрації морських портів.

Також портал "Знай.uа" писав, що президент України Володимир Зеленський призначив головою Херсонської облдержадміністрації Юрія Гусєва.