У курортній зоні Бердянська спалахнув скандал між київськими туристами і місцевими жителями. Причиною стала українська мова.

Прогулюючись узбережжям, Яся Гармаш разом зі своїм чоловіком В'ячеславом Гармашем, відомим українським телеведучим, ведучим програми «У пошуках істини», і зі своїм маленьким сином, натрапили на купу каміння. Туристи ж звернулися до місцевих жителів з проханням пройти через територію приватного готелю. Реакція людей на українську мову була неймовірною. Мало того, що відповіли нецензурно, так через це пройти по території готелю не дозволили.

Кияни нагадали, що згідно з законом, 50-метрова зона біля пляжу – це спільна територія, а готель знаходиться прямо на неї. На що люди за парканом відповіли Яся Гармаш, що українські закони тут не діють, так як всі за Росію, в тому числі і поліція.

Відео можна подивитися тут.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що львів'янин хотів незаконно ввезти в Україну наркотичні препарати.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Одеські правоохоронці викрили шахрая, який шляхом вербування хотів вивезти українок в сексуальне рабство.

Також портал "Знай.uа" повідомив про те, що в Одесі продовжують зникати діти. Поліцейські оголосили у розшук двох неповнолітніх, які зникли безвісти.