На Одещині значно погіршився стан морської води. Аналізи показали, що на окремих пляжах він абсолютно не відповідає зазначеним нормам.

Експертів турбує стан морської води поблизу найбільших пляжів Одещини, зокрема, гідропарку "Лузанівка" та в місцях масового відпочинку курортної Затоки.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Для моніторингових лабораторних досліджень якості морської води в місцях масового відпочинку відібрані проби морської води у визначених точках біля 22 пляжів Одеси та Білгород-Дністровського, Татарбунарського, Кілійського, Овідіопольського, Лиманського районів. Стан води поряд з більшістю пляжів відповідає гігієнічним вимогам. Крім рекреаційної зони Одеси - пляжу "Лузанівка" та рекреаційних зон смт Затока (пляжів "Центральний", "Сонячний") і смт Сергіївка - "Сільського пляжу", - зазначили фахівці лабораторного центру МОЗ.

Станом на 17 липня температура води біля узбережжя Одеси становить 22°С.

Нагадаємо, що Одеса задихається через море: зелена вода, сміття та смердючі пляжі, - кадри тотального свинства

Раніше портал "Знай.ua" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ моторошним прогнозом

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці