В Одесі температура передвиборного напруження продовжує зростати, а сама боротьба набуває все більш цікавого розмаху. Так, 17 липня сьогодні вдень представник партії "Демократична сокира" разом з однодумцями провів ритуал Вуду прямо біля храму святої мучениці Тетяни на 4-й станції Фонтану.

Про це інформує "Думская".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Члени партії з'явились на території храму з своєю символікою і принесли до церкви ляльку з обличчям Ківалова і скололи її голками. Це, на думку учасників акції, символізує боротьбу з корупцією.

"Ми всі знаємо, що одним з основоположників української корупції є Сергій Ківалов", — розповів журналістам Олександр Шушпанов.

Він також розповів, що таким перформансом вони намагаюься звернути увагу громадськості на це.

"Ми впевнені, що люди не перевиберуть Ківалова і це його останній термін, за яким буде вже тюремний", — зазначає Шушпанов.

Нагадаємо, що у Львові горе-батько "виховував" дитину побоями: "заспокоїли" копи в буцегарні

Раніше портал "Знай.ua" писав, що львів'ян змушують одягти протигази: місто задихається від пекельного смороду

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Львові схопили квартирного злодія: залишав після себе голі стіни