В Одесі, 22 липня, вночі в одному з кафе в Приморському районі стався конфлікт, внаслідок якого відвідувач зробив кілька пострілів у бік персоналу.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполиции в Одеській області, пише POLITEKA.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що перепалка сталася, коли 19-річний відвідувач прийшов у кафе разом зі своїм другом в нетверезому стані. Персонал впізнав цих людей, оскільки ті ще раніше не розплатилися в цьому закладі. Вони попросили відвідувачів або сплатити борг, або покинути заклад.

Популярні новини зараз
Доплата у розмірі ще однієї пенсії: кому з пенсіонерів дуже пощастить Обережно, яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркетах Українцям за кордоном приготуватись? Соціальну допомогу доведеться повернути Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Пізніше, вже на вулиці один з молодих людей вистрілив у бік персоналу кілька разів з пневматичного пістолета. В результаті даних дій ніхто не постраждав.

Поліція затримала молодих людей за хуліганство і відправила під домашній арешт.

Нагадаємо, що у Білій Церкві чоловік зробив дзвінок до поліції та повідомив про крадіжку. Проте поліцейські, які прибули на місце, не виявили нічого і самі стали жертвами зловмисників.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові розшукують жінку, яка вкрала мобільний телефон у вагітної пацієнтки однієї з лікарень.