На Одещині в річці Дунай рятувальники знайшли тіло молодого юнака, який потонув з невідомих причин.

Таку інформацію оприлюднила прес-служба Нацполіціі в Одеській області, пише politeka.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Повідомляється, що тіло 17-річного жителя села Броска виявили біля берега, неподалік від місця, де він відпочивав з односельцем.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Наразі на місце події відправлена слідчо-оперативна група поліції.

"Після огляду місця трагедії тіло загиблого буде направлено на експертизу для встановлення причини смерті", – відзначили в поліції.

Нагадаємо, що у Русанівському каналі рятувальники знайшли тіло чоловіка. Як повідомили у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій, чоловік перепливав Русанівський канал і потонув.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в озері Заплавном в Дарницькому районі Києва потонув чоловік. Водолази вирушили на пошуки тіла чоловіка, і знайшли його на відстані 30 метрів від берега на глибині 8 метрів.

Також портал "Знай.uа" писав, що в селі Студенок Ізюмського району на Харківщині загинула дитина. В одну мить лід тріснув і хлопчик провалився у воду.