На автобусній зупинці Нептун у Чорноморську 24 липня, перехожі помітили заплакану дитину. Виявилось, що маленького хлопчика просто забули.

Про це розповідає Корреспондент.

Зі слів хлопчика він був з бабусею. Виявялється, що жінка поїхала додому сама, забувши про онука. Небайдужі очевидці повідомили про подію в поліцію.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На даний момент вдалося встановити, що шестирічний Ваня Сидоренко проживає в Новій Долині. Співробітники Чорноморського відділення поліції встановили інформацію про батьків дитини і передали його їм особисто.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що у Білій Церкві чоловік зробив дзвінок до поліції та повідомив про крадіжку. Проте поліцейські, які прибули на місце, не виявили нічого і самі стали жертвами зловмисників.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові розшукують жінку, яка вкрала мобільний телефон у вагітної пацієнтки однієї з лікарень.