В Одесі затримали колишнього начальника обласного управління поліції Дмитра Головіна і його екс-заступника полковника Костянтина Гейко.
Про це інформує Думська.

Наголошується, що затримання проводили співробітники НАБУ і департаменту внутрішньої безпеки Нацполиции.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що у прес-службі Національної поліції підтвердили факт затримання і повідомили, що Головіну інкримінується причетність до кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України(привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що головне управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ зловило на хабарі головного держінспектора митного поста "Бориспіль-аеропорт" Київської митниці ДФС. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Як повідомляв портал Знай.uа, харківські прикордонники затримали групу азербайджанців, які намагалися дати хабар за в'їзд в Україну.

Також портал Знай.uа писав, що співробітники СБУ затримали чиновників харківського танкового заводу імені Малишева на хабарі.