У Єллоустонському національному парку США неконтрольований бізон атакував 9-річну дівчинку з Одеси і підкинув її на 3-4 метри у повітря.

Моторошні відео опублікували в соціальних мережах очевидці страшної події.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На кадрах видно, як тварина спочатку мирно знаходиться на траві, а потім різко починає бігти в сторону людей. Люди одразу кинулись тікати, проте бізон наздогнав маленьку одеситку і підкинув її високо у повітря.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Відвідувачі парку, які бачили напад на одеситку розповідають, що дівчинка "народилася в сорочці", тому що не отримала серйозних травм.

"Всі кричали та бігали, малі діти плакали. Це було страшне видовище", – розповіла жінка, яка зняла відео.

Медики одразу кинулись до дитини. Дівчинці надали потрібну допомогу, а потім відвезли бідолашну у лікарню.

Керівництво Єллоустонського парку заявило, що причиною інциденту стала саме близька відстань від групи до бізона. Вони наголошують, що відвідувачі мають залишатися на дистанції щонайменше 23 метри від тварини.

Нагадаємо, що ведмідь намагався пообідати українкою на популярній базі відпочинку

Раніше портал "Знай.ua" писав, що все у крові: ведмідь замінив рибу туристами

Також портал "Знай.ua" інформував, що на Київщині жителів села Нові Петрівці налякав лось.