24 липня, в Одеській області відбулося чергове випробування новітніх ракети Збройних сил України.

Запуск ракет знімали на відео.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що Сергій Кривонос, заступник секретаря РНБО України, особисто брав участь у випробуваннях і прокоментував результати тестового запуску ракет. З його слів зрозуміло, що дані тестування пройшли успішно, і тепер потрібно готуватися з процесу прийняття на озброєння цих ракет і їх поставок.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Відомо, що найбільша дальність ураження з реактивної системи "Вільха" становить 70 кілометрів, а швидкість ракети складає близько 3,4 метра.

Реактивним снярядом можна керувати з дистанції. На всій траєкторії польоту з допомогою газодинамічних рулів вона має інерційне наведення з можливістю коригування траєкторії в польоті за сигналу GPS.

Нагадаємо, українські військові випробували потужність ракети "Нептун": порве бойовиків на шматки

Як повідомляв портал Знай.uа, ракета Alpha, продукт розробки українсько-американської компанії Firefly Aerospace, успішно пройшла випробування.

Також портал Знай.uа писав про успішне освоєнні унікальної технології 3D-друку при створенні ракетно-космічної техніки в Україні.