Сьогодні, 26 липня о 10:40 до Одеси прибуде президент України Володимир Зеленський.

Про це повідомляє 04868.com.ua.

Відомо, що глава держави відвідає перлину на літаку Boening 737 авіакомпанії МАУ з робочим візитом.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Повідомляється, що 25 липня в Одеському аеропорту приземлився літак президентського авіазагону. Пасажирами VIP Ан-148 булоохорона і обслуговуючий персонал "першої особи".

Цікавий факт: перша леді україни Одена Зеленська наразі теж перебуває в Одесі. Очевидці стверджують, що її помітили вчора на пляжі "Табу".

Нагадаємо, що останнього разу, коли президент України Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом, то в першу чергу він відвідав порт і провів нараду. Тоді Зеленський ознайомився з контейнерним терміналом і ходом його будівництва і провів нараду в адміністрації морських портів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у п'ятницю, 12 липня в рамках робочої поїздки в Дніпро приїхав президент України Володимир Зеленський.

Також портал "Знай.uа" писав, що колишній секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Турчинов здивований ініціативою президента України Володимира Зеленського про люстрацію.