В Одесі місцеві мешканці будинків скаржаться на сміття, яке залишилось після робітників. Повідомляється, що ті прийшли поремонтувати двір перед виборами у Верховну раду.

Відповідна скарга з'явилася на сайті "Єдиного центру звернення громадян".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зі слів очевидців на вулиці Академіка Корольова перед виборами їхній двір кишів робочими. Цих людей найняв один із кандидатів, що балотувався у Верховну раду.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Завдання робочих полягало в тому, аби облаштувати територію. Однак після того, як вибори закінчилися, робітники пішли, залишивши після себе сміття.

"Дещо-що вони встигли зробити, але вибори почалися раніше. Двір залишився в розібраної старої плитки", - поскаржилися одесити.

Скарга на сайті "Єдиного центру звернення громадян" з'явилася ввечері 25 липня, поки на неї ніяк не відреагували.

Нагадаємо, що одеситів "переселили" на сміттєзвалище: смердючі відходи та армія безхатьків, перлину моря не впізнати

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Одеса задихається через море: зелена вода, сміття та смердючі пляжі, - кадри тотального свинства

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Одесі відомий бульвар тоне у смітті: "Не по-французьки"