В Одесі 43-річний уродженец Закавказзя пограбував іноземців, вдягнувши форму працівника поліції.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Повідомляється, що аферист зупиняв іноземних туристів, вступав з ними в діалог, а після завдавав несподіваний удар і забирав цінні речі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зловмисника вдалося затримати співробітникам Управління карного розшуку поліції Одеської області.

Наразі горе-крадія пред'явили підозру у пограбуванні декількох чоловік, які приїхали до Одеси з європейських країн. У Приморському відділі поліції з затриманим проводяться слідчі дії в рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що двоє аферистів під виглядом поліцейських, які начебто перевіряють документи, проникли в орендовану туристами квартиру в Приморському районі. Погрожуючи зброєю, вони змусили іноземців віддати цінні речі і гроші.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.