Стало відомо, що в Україні, в курортному місті Одеса помітили один з найдорожчих позашляхових автомобілів у світі Rolls-Royce Cullinan. Машина є неймовірною розкішшю, оскільки середня вартість становить 12,5 млн гривень.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що в четвер, 25 липня, фотографію шикарного автомобіля розмістили у пабліку "Odessa cars power" в соціальній мережі Instagram.

Також у машини знаменитого автобренда номери серії НН і традиційний чорний колір.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

До того ж, цей розкішний автомобіль є першим позашляховиком, який випустила фірма Rolls-Royce.

Довідка: довжина транспортного засобу: 5341 мм, ширина авто: 2164 мм, висота автомобіля (без навантаження): 1835 мм, колісна база: 3295 мм, маса без навантаження (DIN): 2660 кг, робочий об'єм двигуна: 6, 75 л, циліндри: 12, клапани: 48, максимальна швидкість: 250 км/год (регулюється).

Нагадаємо, що український уряд підготував новий законопроект, за яким багато водіїв більше не зможуть керувати автомобілями.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові зафіксовано 20 професійних викрадень автомобілів.

Також портал Знай.ua писав, що жителі Дніпра в черговий раз скаржаться на небезпечну поведінку пішоходів на дорогах.