Президент Володимир Зеленський назвав п’ятьох кандидатів на крісло очільника Одеської області, повідомляє портал “Думская”.

У п’ятірці претендентів опинився одіозний бізнесмен у сфері торгівлі металобрухтом Андрій Андрейченков, кандидатура якого раніше вже викликала хвилю протестів одеситів через зв’язки з проросійськими діячами.

Також до списку кандидатів на губернаторське крісло ввійшли активістка та волонтер Тетяна Петракевич, яка боролась проти скандальної спроби забудови Літнього театру у Міському саді; депутат міської ради від “Самопомочі” Ольга Квасницька, яка також боролась проти забудови Літнього театру у Міському саді та району Французького бульвару; підприємець Максим Куций та скандально відомий депутат міськради 5-го скликання Максим Болдін, який фігурував у так званій “справі Бондаря” про незаконне відчуження комунальної власності. Однак, провину Болдіна довести не вдалось.

Нагадуємо, що наразі Володимир Зеленський перебуває з робочим візитом в Одесі, куди прибув вчора вранці.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у п'ятницю, 12 липня в рамках робочої поїздки в Дніпро приїхав президент України Володимир Зеленський.

Також портал "Знай.uа" писав, що колишній секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Турчинов здивований ініціативою президента України Володимира Зеленського про люстрацію.