Президент України Володимир Зеленський прибув до Одеси з неофіційним візитом, повідомляє портал “Думська”.

Як повідомляється, Зеленський мав прибути рейсом авіакомпанії МАУ о 10:40, натомість він прибув іншим рейсом тієї ж компанії о 16:30. Разом із Президентом летів голова його Офісу Андрій Богдан. Під час польоту на борту літака Зеленський встиг зробити селфі з групою дітей, які повертались до Одеси.

“Він летів економ-класом, нічого незвичайного не відбувалось, ніби його й не було на борту”, - розповідає один з пасажирів, який летів разом із Президентом.

В одеському аеропорті Президента зустрічали до півсотні силовиків, які відтісняли від нього усіх, в тому числі — журналістів, які намагались зробити фотографій.

Також відомо, що Зеленський зупинився в готелі “Де-Парі” на розі Воронцовського провулку та вулиці Єкатерининської, та відвідав шоу “Ліга Сміху” біля Морського вокзалу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадуємо, що раніше Зеленський оголосив список з п’яти претендентів на посаду губернатора Одеської області, серед яких є і досить одіозні фігури.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у п'ятницю, 12 липня в рамках робочої поїздки в Дніпро приїхав президент України Володимир Зеленський.

Також портал "Знай.uа" писав, що колишній секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Турчинов здивований ініціативою президента України Володимира Зеленського про люстрацію.