Ігоря Павловського, якого підозрюють у приховуванні фактів злочину у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк і якого відпустили під нічний домашній арешт після обьявленого діагноз "гіпертонічний криз", був помічений на футбольному матчі в Одесі.

Фото з футбольного матчу 28 липня виклав екс-депутат Херсонської міськради від Партії регіонів Сергій Герасимюк на своїй сторінці в Facebook.

"Знайомтеся, це – Ігор Павловський. Він офіційно звинувачується у справі Гандзюк. Знаходиться він в Одесі, дивиться гру Динамо і Шахтаря. У той час як взимку Павловський сидів у СІЗО. Але потім його випустили під домашній арешт з умовою носіння електронного браслета "з-за жахливого стану здоров'я", йдеться у публікації спільноти "Хто замовив Гандзюк?".

"Ігорю було дуже погано в СІЗО – він не стояв на ногах, постійно падав і просто вмирав на очах. Так нам брехали в СБУ. Так нам брехали в ГПУ. Таку брехню надавали адвокати Павловського. Оскільки "передсмертний стан здоров'я" ви бачите на фото. У Ігоря насправді все добре", - додали активісти.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

В співтоваристві також нагадали, що з-за поганого стану здоров'я" Павловський влітку вже два рази ухилився від допиту в суді.

Активісти намагаються отримати коментарі у ГПУ і адвоката Павловського про те, чи діє у відношенні нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, був він влітку на допитах тощо. Поки що зв'язатися з ними не надається можливості.

Нагадаємо, команда президента України Володимира Зеленського готує пакет законопроектів.


Як повідомляв раніше Знай.uа, екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик проведе перший бій у суперважкій вазі.

Також Знай.uа писав про те, що Ані Лорак вразила фанатів новим фото.