В Одесі сталося смертельна ДТП. Горе-водій забрав життя пішохода і зник з місця події.

Кривава аварія сталася близько опівночі на вулиці Агрономічній водій, 29 липня. Водій авто збив пішохода, який йшов вздовж дороги. Чоловік помер на місці.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Загиблим виявився 49-річний мешканець Харківської області. Зараз співробітники поліції встановлюють особу водія автомобіля. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, що в Болгарії сталося страшне ДТП, в результаті якого загинула 35-річна українка і постраждали ще три людини. Так, на трасі Бургас-Варна зіткнулися два легкових автомобіля. За даними місцевих ЗМІ, українці робили обгін автобуса на небезпечній ділянці дороги і зіткнулися із зустрічним автомобілем.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві по проспекту Перемоги, 135, де розташований ресторан "Верховина", виявили мертвого чоловіка.

Також портал Знай.ua писав, у Києві шестеро хуліганів жорстоко побили поліцейського при виконанні.