В Одеській виправній колонії 14 відбувають покарання за різні злочини так звані рецидивісти. Так називають людей, які вчиняли злочини неодноразово. Виявляється, на даний момент тільки в 14-ої колонії відбувають покарання приблизно 30 в'язнів, у яких немає громадянства, і ні ніяких документів, що засвідчують особу.

Про це інформує "Думская".

Цих людей український суд іменем України, як громадян України, засудив до позбавлення волі. Ці люди навіть є у списках виборців, і голосували на вибори президента, народних депутатів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Проте ніякого офіційного засвідчення особи у них немає. Вийшовши на свободу, вони не зможуть влаштуватися на роботу легально, не можуть укласти шлюб, вступити в спадщина, зареєструвати власність і зробити багато-багато іншого, що належить за законом громадянину України.

В'язні масово скаржаться на те що процедура отримання документа дуже затяжна. Багатьом людям відмовляють без причин. Коли вони виходять із в'язниці, то мова про офіційне працевлаштування взагалі не йде.

Нагадаємо, що український уряд підготував новий законопроект, за яким багато водіїв більше не зможуть керувати автомобілями.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові зафіксовано 20 професійних викрадень автомобілів.

Також портал Знай.ua писав, що жителі Дніпра в черговий раз скаржаться на небезпечну поведінку пішоходів на дорогах.