30 липня, до Одеси прийшов сильний циклон. Потужний дощ з градом перетворив місто на Венецію.

Про це повідомляє місцеве видання 048.ua.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У вівторок, 30 липня, на Одесу обрушився потужна злива в результаті чого деякі вулиці міста буквально перетворилися на річки.

Гроза почалася близько 15:00: небо накрило темними хмарами, після чого хлинув злива.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як уточнють місцеві ЗМІ традиційно затопило Митну площу і вулицю Приморську, ускладнивши рух транспорту. Крім того, ріки утворилися в історичній частині міста.

Нагадаємо, що у результаті злив, станом на ранок 16 червня в Херсонській області залишаються підтопленими 232 домогосподарства, у тому числі 34 житлових будинки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові сталася аварія на водопроводі. Як повідомляють очевидці, на вулиці Плеханівській, 142 прорвало трубу, в результаті чого вулиці залило гарячою водою.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі справжній потоп. З'явилася інформація, що ділянка Люстдорфської дороги в районі першої станції опинився під водою в результаті прориву водопровідних комунікацій.