В Одесі, 30 липня, сталася моторошна ДТП. Один із пасажирів отримав серйозні травми.

Повідомляється, що аварія трапилася на Миколаївській дорозі в районі будинку №245 сталося серйозне ДТП. Зіткнулися "Renault Logan" і електрокар "Nissan Leaf".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Очевидці стверджують, що в "Renault Logan" затиснуло пасажира. Після того, як його вдалося витягнути, він був госпіталізований.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На місці події працюють правоохоронці.

Нагадаємо, 29 липня в місті Дніпро нетверезий чоловік здійснив наїзд на дитячий візочок і як ні в чому не бувало поїхав у своїх справах. Як стало відомо, він здавав назад, не дивлячись у дзеркало заднього виду. Мати дитини швидко відреагувала, вихопила малюка і без зволікань зателефонувала в поліцію. Вона розповіла про ситуацію і вказала номерні знаки порушника.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Житомирській трасі сталась моторошна аварія з автобусом, рятувальники дістають все більше тіл пасажирів.

Також Знай.ua писав, що в Одесі сталося смертельна ДТП. Горе-водій забрав життя пішохода і зник з місця події.