Володимир Зеленський знаходиться в активних пошуках людини на посаду губернатора Одеської області. Президент України вирішив запропонувати 5 основних кандидатів і поділитися своєю думкою про них.

Про це інформує "Сегодня".

За кілька днів пост гаранта набрав більше 1500 перепостів. Кількість коментарів перевалило за 9000.

"Як і обіцяв, звертаюся до вас з­ветом за кан­дидатуры голови Одеської ОДА. Ми відібрали п'ять­ти претендентів. Що скажете про цих людей?" - поцікавився Зеленський.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Першим кандидатом у списку значиться Андрій Андрейчиков, спроба призначити якого вже одного разу обернулася протестами.

Друга у списку Тетяна Петракевич. Вона волонтер і представниця, яка виступала в тому числі проти забудови Літнього театру. На критику у соцмережі Петракевич не реагує, так і гнівних коментарів в її бік особливо не спостерігаються.

Третій претендент — чинний депутат міськради Ольга Квасницька("Самопоміч"). Вона викладає в юридичній академії і керує благодійним фондом.

З попередніми кандидатами може потягатися четвертий претендент Максим Куций. Для одеситів він є особистістю маловідомою.

Останній в списку гаранта — громадський діяч, екс-депутат міськради і колишній глава юридичного департаменту Максим Болдін. Зараз працює в сфері юриспруденції. Болдін вже поскаржився на своїй сторінці в соцмережі на поширення фейків про нього.

Нагадуємо, що нещодавно у трьох районах Харківщини правоохоронці викрили незаконну вирубку деревини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленського вразила багатостраждальна траса Миколаїв-Кропивницький.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що Остапчук потроллив Зеленського у стилі Пирожкова.

https://www.youtube.com/watch?v=CaUgB9pRMC4&t=2s