Вчителька одеської школи Наталія Биткіна, яка постраждала в моторошному ДТП на трасі Одеса-Рені, померла в лікарні.

Про це написала у Facebook її колега Наталія Зіневич.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання
Показати ще

"Горі біля нашої школи. У 42 всього лише року пішла Быткина Наталія Валеріївна. Вчитель від Бога і за покликанням серця, чесна, порядна, безвідмовний дуже добра людина! Друга мама для дітей і один батьків, наставник для молодих вчителів", - йдеться в повідомленні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Загибла вчителька в цьому році повинна була взяти і вести перший клас, але не склалося. Як повідомляють колеги, Наталя жила школою і сім'єю.

Нагадаємо, що в Одесі нічний форсаж шумахерів перетворились на пекло: автівки - у фарш, фотошок з місця аварії

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Житомирській трасі сталась моторошна аварія з автобусом, рятувальники дістають все більше тіл пасажирів.

Також Знай.ua писав, що в Одесі сталося смертельна ДТП. Горе-водій забрав життя пішохода і зник з місця події.