В Одесі центральні вулиці більше схожі на контактний зоопарк. Любителі легких грошей окупували цілий центр кіньми, плазунами, птахами та іншими тваринами.

Оскільки така проблема стала головною біллю одеситів, було прийняте рішення створити моніторингову групу, яка вирішує подібні питання.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Проте жодна заборона не подіяла. Очевидці стверджують, що до прикладу власники коней просто пересунулися на кілька метрів убік Грецької площі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що зоозахисники зафіксували черговий факт жорстокого поводження з тваринами в Аркадії. Так, відпочиваючим в Аркадії пропонують сфотографуватися і прокатитися на пораненому коні. Виявилось, що у власників тварини немає дозвільних і ветеринарних документів.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що нещодавно мешканці одного з французьких містечок занурилися в легкий шок від побаченого в місцевій оптиці.

Як повідомляв Знай.uа, молода сімейна пара приручила пуму і тепер щасливо живе з нею у своїй крихітній квартирі-студії.

Також портал "Знай.ua" інформував, що