Наплив туристів в Одесі чималий, проте лише сміливці наважуються купатися в морі. Через зелені водорості, які захопили увесь пляж плавати там стало неможливо.

Про це пише 5 канал.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Зараз взагалі просто жах, вона зелена, ніби просто насипали глини, дуже брудна. Некомфортно купатися, будь-якому разі, ні зайти, ні зануритися, ні з дітьми, взагалі ніяк, заходиш за коліно води і все, дна не видно", - скаржиться одеситка Ольга Майданник.

Деякі туристи вдалися до хитрощів. Вони пірнають з пірса, там глибше і трохи чистіше.

Морські біологи пояснюють, що водорості розмножилися з-за рясних дощів у центральній частині країни, по Дніпру потрапили в море.

На жаль, біологи прогнозують ще більш їх рясну появу.

Нагадаємо, що харківська область теж найближчим часом може зіткнутися з наслідками серйозної екологічної катастрофи.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ моторошним прогнозом

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці