В одній з одеських кав’ярень стався прикрий інцидент за участю співробітника правоохоронних органів, повідомляє портал “РБК-Україна”.

Як повідомляється, командир Київського батальйону поліції відпочивав у кав’ярні, де згодом почав поводити себе неадекватно та влаштував бійку. Очевидці стверджують, що правоохоронець був у нетверезому стані. Наразі він знаходиться у лікарні для з’ясування причин такої поведінки.

Пишут в комментариях что командир 1го батальона просто перенервничал)))

Geplaatst door Николай Романовский op Vrijdag 2 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Однак, колеги по роботі характеризують затриманого комбата виключно з позитивного боку та вважають, що в нього просто стався нервовий зрив.

Нагадуємо, що нещодавно в Одеській області 11-річна дівчинка змогла самотужки затримати дорослого п’яного дебошира та передати його поліції.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що п'яний в зюзю одесит провалився крізь землю, і сором тут ні до чого

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі орудують серійні домушники: люди не стали чекати на копів, - всесильні разом