У Херсоні сталась чергова загадкова смерть маленької дитини, повідомляє портал “Типичный Херсон”.

Як повідомляється, сьогодні до приймального відділення Суворівського пологового будинку Херсону вбіг чоловік, на руках якого була дворічна дитина, та закричав: “Врятуйте мою дитину!”. Нажаль, дитина була мертва вже декілька годин.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Інцидент стався на очах у співробітників правоохоронних органів, які відпрацьовували породіль в ході розслідування справи про знайдену у смітнику на Таврійському мертву новонароджену дитину.

Деталі інциденту наразі не повідомляються.

Нагадуємо, що нещодавно мертву новонароджену дитину у смітнику знайшла прибиральниця у Миколаєві.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Херсонщині по-звірячому вбили усю сім'ю: жінка та малюки - з пакетами на голові, орудував нелюд.

Також "Знай.ua" писав, у Києві чоловік стрибнув з мосту прямо на проїжджу частину, погано стало навіть копам.