Стало відомо, що через сильну зливу, яка накрила Одесу в суботу ,3 серпня, після обіду, завадив літаку авіакомпанії "Австрійські авіалінії" здійснити посадку в місцевому аеропорту. Про цю подію пише Країна.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Так, "Ембрайер-195", який вилетів з Відня через погану видимость не зміг приземлитися і пішов на друге коло.

Проте, через кілька хвилин борт з австрійської столиці благополучно зміг приземлться в Одеському аеропорту.

Варто відзначити, що сьогодні по Одесі пронеслася сильна злива, в результаті якого затопило більшість місцевих вулиць, а автомобілі буквально плавали як кораблики по дорогах. Також зафіксовано безліч ДТП. А в Одеській області на відео зняли як пронісся смерч.

Нагадаємо, що авіакомпанія-лоукостер SkyUp анонсувала нові прямі авіарейси з Харкова до Праги.

Як повідомляв портал Знай.ua, росіяни влаштували бійку на борту літака "Турецьких авіаліній" рейсу Стамбул — Єкатеринбург ще до зльоту. Бійка сталася під час посадки.

Також портал Знай.ua писав, що у середу, 31 липня, ввечері на південному заході Фінляндії літак розбився майже відразу після зльоту.