У мережі показали страшне відео з популярного курорту Азовського моря – Генічеська Херсонської області. Туристи в паніці масово скаржаться на жахливий стан моря.

На кадрах видно, що весь берег усипаний медузами.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Відпочиваючі наголошують, що медузи буквально заполонили усе море. Деякі зауважають, що поява цих гостей це ознака сильного забруднення моря.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це просто пекло, хто там каже, що немає медуз? Подивіться, що робиться", "Одинадцять років на Арабатській стрілі відпочивав ніколи мідуз не було … прям навала … вони на атакують", "Коли дуже багато медуз, це ознака сильного забруднення води! Боюся найближчим часом нічого хорошого планету не чекає!"- пишуть користувачі мережі в коментарі до відео.

Нагадаємо, що харківська область теж найближчим часом може зіткнутися з наслідками серйозної екологічної катастрофи.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ моторошним прогнозом

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці