66-річна мешканка Одеси померла від передозування таблетками. Медики приїхали вже забирати холодне тіло.

Трагічний інцидент трапився в Суворовському районі міста.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За попередніми даними, там пенсіонерка напилася таблеток. У результаті жінка померла у себе в квартирі. Згідно з висновками експертів, отруїлася медикаментами.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак, чи мав місце суїцид, ще належить з'ясувати правоохоронцям. В оселі загиблої не знайшли передсмертної записки, так що версія з самогубством поки не остаточна. Поліція продовжує встановлювати всі обставини події.

Нагадуємо, що в Одеській області раптово загинула маленька дитина, яка приїхала з батьками на відпочинок.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові розшукують жінку, яка вкрала мобільний телефон у вагітної пацієнтки однієї з лікарень.