В Одесі волонтер, лідер молодіжного клубу "Православне покоління" разом із групою підтримки, надає допомогу бездомним.

На цей раз підопічним став незвичайний громадянин. Чоловіка звуть Абия, родом з Гани (держава в Західній Африці).

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відомо, що він навчався у Вузі, але волею долі опинився на вулиці. До Тамерлана його привів небайдужий одесит, який поспівчував бідоласі. Бездомний був без взуття і в брудному одязі.

"Вже 5 місяців, як він проживає на вулиці, і сьогодні я дав йому чистий одяг, шкарпетки, взуття. Ми домовилися у вівторок зустрітися і допомогти йому з роботою. Він дуже хоче працювати, щоб нормально жити, виправити своє життя", - написали в паблику "Православне покоління"

Нагадаємо, що добра всім. Бездомний отримав купу грошей за хороші справи

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Полтавській області стався страшний і кричущий випадок. Батько багатодітної сім'ї попався на зґвалтуванні 11-річної дочки.

Також портал "Знай.uа" писав, що з 22-річною москвичкою Надею страшний інцидент стався в одній з точок громадського харчування.