В Одесі міст "покарав" водія вантажного авто, який вирішив знехтувати правилами дорожнього руху.

Про це пише politeka.

Як повідомили в патрульної поліції, у вівторок, 6 серпня, близько 15:20 вантажівка MAN з напівпричепом застряг під залізничним мостом на Слобідці у Одесі.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Водій MAN без урахування висоти залізничного моста і не дотримуючись вимог д / с 3.18" рух т / с, висота яких перевищує 3,2 метра, заборонено "скоїв наїзд на перешкоду застряг під залізничним мостом", – розповіли в патрульної поліції.

Нагадаємо, що 3 серпня приблизно о 15:00 сталась ДТП в селі Тарашани Глибоцького району, Чернівецької області, повідомляє ГУ Національної поліції в області. Зіткнулися Volkswagen Sharan і Mercedes-Benz. Водій Volkswagen був громадянином Румунії і загинув на місці. Троє пасажирів "Мерса" зараз перебувають у місцевій лікарні з травмами.

Як повідомляв портал Знай.ua, смерть зіркового діджея в центрі Києва, моторошне відео ДТП.

Також портал Знай.ua писав, що трасу Київ-Чоп вразило жахлива ДТП, двоє загиблих.