7 серпня у водоймах Одеської області безслідно зникли чоловік і дитина. Рятувальники шукають тіла людей ще досі.

Про це повідомили в прес-службі регіонального управління ДСНС.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В районі села Яськи Біляївського району на річці Турунчук близько 11:15 під час купання зник 48-річний чоловік. Водолази обстежили 1500 кв. м дна і 4 км річки на човні, але зниклого поки не знайшли.

Про аналогічну трагедію повідомили жителі села Григорівка Лиманського району. Там 13-річний хлопчик та його 53-річний вітчим пішли купатися на море, їх накрило хвилею і забрало. Чоловіка врятували прикордонники на катері. Хлопчика шукають рятувальники.

Нагадаємо, що на Львівщині загинула дитина: озеро стало могилою, моторошні подробиці

Раніше портал "Знай.ua" писав, що "Допоможіть": чиновники довели українців до ручки, тіла відмовляються забирати в морг

Також портал "Знай.ua" інформував, що Одесу сколихнула загадкова смерть чоловіка.