Сьогодні, 8 серпня, у всьому світі відзначають день котів (World Cat Day). Ці тварини дуже люблять гарну погоду, коли можна поніжитися на сонечку або просто спокійно поспати на траві.

В мережі зібрали фотографії одеських котів, які дуже люблять відпочивати на природі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Для свого відпочинку пухнасті вибирають будь-яке місце. Це не обов'язково має бути ліжко. Одеські котики зовсім не проти поніжитись на асфальті біля супермаркетів, під'їздів, на газоні у міському парку чи просто на пляжі.

Нагадаємо, що вчені довели: коти нас розуміють, просто ігнорують

Як повідомляв портал Знай.uа, кіт непомітно пробрався в ванну до господині і став свідком незрозумілої йому події.

Також портал Знай.uа писав, що кішка по кличці Мітци, що живе у Великобританії знову залишилася одна, і повернулася в притулок.