У п'ятницю, 9 серпня, над Одесою пронісся ураган. Дерева падали просто на дороги, а дощова каналізація не справлялася з потоками води.

Про це повідомляє портал "УСІ Одеса".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стало відомо, що на одному з пляжів Одеси надувна гірка зірвалася з металевої конструкції і впала просто на дитину.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А в районі Музкомедії дерево впало посеред дороги, було паралізовано рух трамваїв, а також постраждала одна машина.

Злива затопила також і Грецьку площу. Дощова каналізація не справлялися з потоками води.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Дерибасівська вулиця буквально після 10 хвилин зливи знову перетворилася на річку.

Варто відзначити, що про грозу, що насувалася на регіон, повідомляла і синоптик Наталка Діденко. Вона порадила відпочиваючим на південному узбережжі пильнувати за дітьми.

Нагадаємо, що ураган на Буковині зруйнував купол церкви: в мережі збирають гроші на його відновлення.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Запорізькій області, під містом Мелітополем, місцеві мешканці зняли неймовірне явище, яке нагадувало смерч.

Також портал "Знай.uа" писав, що у зв'язку з несприятливими погодними умовами шквальний вітер повалив дерево на одній з вулиць Львова.