В Одеській області сталася смертельна ДТП за участю автомобілів Renault і BMW.

Повідомляється, що винуватцем аварії, у результаті якої загинула одна людина, став син місцевого депутата від "Європейської солідарності" Артур Запорожнюк.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Автомобіль BMW, яким керував Запорожнюк, вилетів на зустрічну смугу, де зіткнувся з Renault. У результаті другий автомобіль перекинувся. Водій зумів вибратися, а пасажира затиснуло в понівеченому авто. Його діставали рятувальники. Від отриманих травм він помер у лікарні.

Свідки події стверджують, що Запорожнюк мав всі ознаки алкогольного сп'яніння. При цьому чоловік категорично відмовився проходити тест на вміст алкоголю в крові.

Нагадуємо, що два дні тому в Запоріжжі п’яний поліцейський збив жінку, що переходила вулицю на переході, та намагався перекласти на неї усю провину.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові водій "під мухою" розгромив своє авто.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові розпочато службове розслідування щодо наїзду патрульної машини на пішоходів.