У курортному селищі Затока в Одеській області розлючені торговці влаштували розбірки з поліцією.

Про це інформує politeka.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сутичка сталася під час профілактичного рейду по торгових точках з метою встановлення фактів незаконної торгівлі спиртними напоями та тютюном.

Під час перевірки одного з магазинів на вимогу пред’явити документи на продаж сигарет і алкоголю трапилася справжня бійка з родичами продавщиці, відзначили в поліції.

29-річний чоловік жінки і його 56-річна мати, які перебували поруч, вели себе вкрай агресивно, почали лаятися, штовхатися і відірвали погон з уніформи офіцера поліції.

Нагадуємо, що в Одеській області раптово загинула маленька дитина, яка приїхала з батьками на відпочинок.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові розшукують жінку, яка вкрала мобільний телефон у вагітної пацієнтки однієї з лікарень.