Мерія Одеси поки не може навести порядок на стихійному ринку, який діє на тротуарі на перетині вулиць Іцхака Рабіна і Академіка Філатова.

Про це повідомив міський голова Геннадій Труханов.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, спроби співробітників мерії навести порядок з прохання одеситів наштовхуються на агресивний опір.

"Дістаються ножі, арматури, заточування. Так відстоюють свої права підприємці, які декларують себе як торговці продуктами з власного городу. Необхідно з'ясувати, що це і як? На якомусь городі вони апельсини і банани вирощують?", - повідомив мер міста.

Наразі мер Труханов нагадав, що у поліції не достатньо повноважень зокрема, вони нічого не можуть вдіяти з машинами торговців, які припаркували їх за правилами і використовують як довготривалі склади.