Чиновники мерії провели кілька рейдів по Дерибасівській з метою прибрати нелегальний бізнес з вулиць, однак це не допомагає.

Про це повідомляє повідомляє сайт "Одеса-Медіа".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Любителі торгувати сувенірами, фотографи-шкуродери, коні і "лохотрони" для туристів все одно знаходяться на головній туристичній вулиці міста.

Мер міста Геннадій Труханов розповів, що викорінити цей бізнес дуже складно, так як "лохотронщиків" тепер попереджають і він навіть знає прізвище "крота".

"Готуючи черговий рейд, ми повідомили про нього дільничного інспектора Приморського відділу поліції. Майже одразу після нашої розмови з ним торговці почали спішно збиратися. Про це повідомили також наші спостерігачі, які перебували на Дерибасівській і стежили за ситуацією, крім того це видно на камерах відеоспостереження", — розповів співробітник управління.

Нагадаємо, що в Одесі провели рейд по лохотронам, Дерибасівська кишить шахраями: бережіть гаманці як зіницю ока

Раніше портал "Знай.ua" писав, що "Вибуховий" подарунок: моторошна трагедія приголомшила Україну, "до лікарні везли по частинах"

Також портал "Знай.ua" інформував, що вибухи на російських військових складах: в Міноборони назвали причину та винних