В Одесі жителі багатоповерхівки натрапили на страшну знахідку. Виявилось, що житель цього будинку випав з вікна 17 поверху.

Про трагедію повідомляє портал Odessit з посиланням на прес-службу обласного ГУНП.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вдень у понеділок, 12 серпня, близько 13:20 копам надійшло повідомлення від консьєржки про те, що з вікна 17-поверхового будинку, за адресою вул. Пішонівська 20/1, випав чоловік і розбився на смерть.

Відзначається, що на вигляд загиблому до 40 років. Зараз на місці трагедії працює оперативна група. Особа загиблого встановлюється.

Нагадаємо, раніше у Києві з вікон багатоповерхівок випали двоє маленьких дітей. На щстя, малюкам вдалося вижити.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Харкові 3-річний хлопчик потягнувся за іграшками і випав з балкону 6-го поверху.

Також портал Знай.ua писав, що у Запорізькій області 13-річний підліток впав у зрошувальний канал, коли робив селфі. Другий хлопчик відразу кинувся до друга на виручку, але в результаті обидва потонули.