Кричущу ситуацію зафіксувала на відео в одному з супермаркетів міста одеситка Ганна Ворона-Козак. На кадрах видно, як по крупах спокійно повзає стадо тараканів.

Скандальні кадри з відео потрапили на YouTube.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Прямо по гречці та інших крупах, які насипані в спеціальні контейнери для покупців, бігають таргани. При цьому в магазині ніяк не реагують на зауваження клієнтів.

Нагадаємо, що Міністерство регіонального розвитку внесло зміни в державні будівельні норми (ДБН) і встановило нові вимоги щодо облаштування торгових точок в Україні.

Як повідомлялося раніше, українці дуже часто стикаються з неякісної продукцією на полицях магазинів. А ще частіше вони скаржаться на ціни, які не так давно стрімко помчали вгору практично на всі продукти. Жителі міста Ромни стали свідками продажу пустушки, замість екзотичних плодів у супермаркеті АТБ.

Також, стало відомо, що висока вартість продуктів зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому переконався житель Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.