На вул.Космонавтів в Одесі з балкона на 3-му поверсі житлового будинку впала 56-річна жінка, на щастя, залишилась живою.

Постраждалій викликали швидку допомогу. Лікарі діагностували в неї множинні переломи, струс мозку і закриту черепно-мозкову травму.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згодом з'ясувалося, що потерпілу скинув з балкона 32-річний співмешканець. Поліцейські затримали підозрюваного. Встановлюють усі обставини події. Триває слідство.

Нагадуємо, що два дні тому в Запоріжжі п’яний поліцейський збив жінку, що переходила вулицю на переході, та намагався перекласти на неї усю провину. Очевидці події розповіли, що жінка переходила дорогу по пішохідному переходу і зреагувати на авто, що летіло з великою швидкістю, вона не змогла.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові водій "під мухою" розгромив своє авто.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові розпочато службове розслідування щодо наїзду патрульної машини на пішоходів.