В Одесі затримали чоловіка, який після невдалого пограбування скинув свою ексдружину з балкону.

Новину передає прес-служба Нацполиции в Одеській області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Серед ночі жінка прокинулася від дивного шуму і побачила, як колишній чоловік з метою крадіжки збирає її речі. Потерпіла зажадала повернути викрадене і між ними зав'язалася сварка, в ході якої чоловік зіштовхнув господиню з балкона", - сказано в повідомленні поліції.

Очевидцями даної події стали сусіди, які і викликали швидку допомогу та поліцію. За даними правоохоронців, 57-річна жінка з численними травмами, в тому числі переломами, госпіталізована. Її колишній 32-річний чоловік, який, як з'ясувалося, перебував у стані алкогольного сп'яніння, доставлений в поліцію.

Чоловікові оголосили про підозру у замаху на вбивство (ч. 1 ст. 15 і ч. 1 ст. 115). За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 15 років. Розслідування триває.

Нагадаємо, що одесит випав з висотки за загадкових обставин, копи чухають потилиці: відео трагедії

Раніше портал "Знай.ua" писав, що в Одесі чоловік порізав молоду пару іноземців, надихнула чарка: свідки оніміли від жаху

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Києві молодий хлопець повісився на дверях: не зміг жити без матері, фото 18+