Підозрюваного у вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко Миколи Тарасова направили на психіатричну експертизу.

Про це повідомляє одеське видання "Думская".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Душогуба направлять в Одеський обласний центр психічного здоров'я для проходження стаціонарної комплексної судової психолого-психіатричної експертизи для встановлення її психічного стану в момент скоєння злочину.

Зазначається, що 22-річному Миколі Тарасову інкримінують злочини, передбачені одразу чотирма статтями Кримінального кодексу України: частина 2 ст. 146, частина 4 ст. 152, пункти 2 і 10 частини 2 ст. 115, ст. 297 - "викрадення", "замах на зґвалтування неповнолітньої", "вбивство неповнолітнього, поєднане із зґвалтуванням" і "наругу над тілом".

Нагадаємо, що вбивство Даші Лук'яненко: з'явилися нові подробиці про підозрюваного, довів до лікарні

Раніше портал "Знай.ua" писав, що загибель Даші Лук'яненко: у поліції показали зізнання душогуба, відео

Також портал "Знай.ua" інформував, що вбивство Даші Лук'яненко обросло новими деталями: цинізм підозрюваного вразив навіть досвідчених копів