Житель Одеської області встановив рекорд за кількістю судимостей.

Про це повідомив прес-центр Судової влади у вівторок, 13 серпня.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зараз чоловікові 46 років, при цього він вже встиг бути засудженим 21 раз.

"Житель села Мирони Балтського району Одеської області за останні 46 років був засуджений 21 раз. Кожним з вироків йому була призначена реальна міра покарання, і 2/3 частини свого життя він відсидів у в'язниці", - йдеться в повідомленні.

Останній вирок зловмиснику-рекордсмену виніс Балтський районний суд Одеської області 9 серпня 2019 року, визнавши його винним у крадіжці грошей з автомобіля і в носінні незаконної вогнепальної зброї, а саме обрізу мисливської рушниці, і призначив йому покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі.