В одеському ресторані "Roasteria" офіціанти нахабно "розвели" іноземця на космічну суму. Вечеря туристу в їхньому закладі обійшлася в 60 тисяч гривень.

Підтверджувальне фото з'явилося на сторінці "Баба і кіт" у Facebook.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"В одному з одеських шинків офіціант у змові з іншими "разом зробив" іноземця. А сам ресторан цим ще й хвалився. Давайте зробимо їх відомими!" – йдеться в підписі.

Вся їжа обійшлася чоловікові в 59081,25 грн, з яких 7706,25 грн взяли за обслуговування.

В мережі зчинився бунт, люди почали писати гнівні коментарі і присоромили заклад. У мережі також показали реальне меню ресторану, ціни в якому значно відрізняються від представлених у чеку.

"Та яка кому різниця, скільки у людини грошей? Він, як і будь-яка інша людина, прийшов поїсти в ресторан. Ну і що, що він іноземець? Він у першу чергу людина", "Край розводил і зубожіння одночасно", "Совок у головах. Менталітет", "Гопництво і бидляцтво у всій красі", – написали в коментарях.

Нагадаємо, що одеситів "переселили" на сміттєзвалище: смердючі відходи та армія безхатьків, перлину моря не впізнати

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Одеса задихається через море: зелена вода, сміття та смердючі пляжі, - кадри тотального свинства

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Одесі відомий бульвар тоне у смітті: "Не по-французьки"