Неприродній колір води та дивний запах на одеських пляжах змушує туристів задумуватися про відпочинок.

Про це повідомляє на "Думская".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вода на самому великому природньому пляжі Одеси у Лузанівці стала чорно-зеленою та стоїть сморід. В мережі все дедалі частіше з'являються лячні кадри хворобливого моря.

Такий колір води та "дурний" запах обумовлені тим, що на узбережжі гниють водорості. Чи надовго вистачить терпіння у туристів відпочивати у таких умовах наразі залишається загадкою.

Нагадаємо, що стихійне лихо, яке накрило Одесу принесло з собою безліч наслідків. Туристи повідомляють про жахливий стан пляжів. Люди масово бояться купатися в морі нечистот.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ моторошним прогнозом

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці