В Одесі розшукується 40-річна Мачук Ганна Петрівна. Повідомляється, що жінка пішла з дому 18 липня поточного року і досі не повернулася.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зріст зниклої становить 165-170 см, волосся русяве до пояса, худорлявої статури, трохи сутулиться.

На момент зникнення була одягнена в сарафан бежевого кольору, джинси темно-синього кольору, шльопанці білого кольору (в'єтнамки).

Всіх, кому що-небудь відомо про зниклої жінки, просять терміново повідомити Малиновський відділ поліції Одеси за телефонами: (048) 765-75-27, (050) 476-64-48 або по спецлінії "102".

Нагадаємо, що у понеділок, 10 червня, в Києві в районі Позняки знайшли маленького хлопчика, який загубився.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів назад не повернувшись додому.