У мережі з'явилися скандальні кадри манери "спілкування" судді адміністративного суду Одеси Дмитра Запорожана з патрульними поліцейськими, які намагалися вручити йому повістку до слідчого у зв'язку з дорожньо-транспортною пригодою з його участю.

Ролик був опублікований у Facebook одеської осередком громадського об'єднання "Автомайдан" 14 серпня, хоча зауважимо, що даний інцидент стався ще в травні.

Суддя Запорожан та патрульна поліція

Черговий «майстер-клас» нахабного спілкування з поліцейськими від одеських суддів та все, що потрібно знати про судову реформу 👇 - Дмитрий Валерьевич ! - На*уй пошли. Не хочу я с вами, бл*ть, общаться - как вы себе позволяете общаться с сотрудниками полиции ? - могу себе позволить - вы что - царь и Бог ? - да, я царь, Бог. Для вас я царь и Бог Це діалог між суддею Одеського апеляційного адміністративного суду Дмитром Запорожаном та полісменами. Поліцейські намагалися скласти протокол на суддю за ДТП, яке він вчинив на Mercedes ML250, але залишив місце події. До речі, автомобіль у декларації судді відсутній. 28 вересня 2018 року Вища кваліфікаційна комісія суддів України визнала суддю Запорожана доброчесним та таким, що відповідає посаді судді.

Geplaatst door ВО "Автомайдан" Одеський осередок op Dinsdag 13 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На видео видно, що правоохоронці намагаються вручити повістку судді, оскільки до цього чоловік "волів" не бути в слідче управління.

На відео чутно, як, спілкуючись з патрульними, суддя матерно огризається, а поліцейські, в свою чергу, ведуть себе чемно і припускають, що судді необхідна медична допомога.

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме.

Як повідомляв портал Знай.ua, аферисти грабують українців за новою схемою

Також Знай.ua писав, як шахраї наживаються на безготівкових розрахунках